Sağrıca İlkokulu
Sağrıca Köyü PATNOS/AĞRI

VİZYON

Sürekli gelişen ve değişen Dünya´mızda gelişen, üreten ve öğrenen bir örgüt olarak ilimizde marka okul olmak.

MİSYON

Biz, öğrencilerimizi, gelişimsel rehberlik anlayışı ile beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde akademik başarıyı yakalamış, demokrasiyi içselleştiren, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, yaşam boyu öğrenmeyi esas alan, yaşam becerisi kazanmış, çağın model bireyleri olarak yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim.

Tam gün öğretim.

08.30-13.50

Sobalıdır. Kadrolu temizlik personelimiz mevcuttur.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Yoktur.

Vardır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçeye 8 km ile ise 91 km uzaklıktadır. Okulumuz 30 hizmet puanı vermektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy 60 haneden olusup nüfusu 575 civarındadır. Dağınık bir yerleşim tipine sahiptir. İklim olarak yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yoğun kar yağışlı geçmektedir.

Okulumuz sitesinde yer alan bilgiler günceldir.